kesakatusatasuku

Seuran toimitila on Antinkadun ja Valtakadun kulmassa Porin seudun hengitysyhdistykseltä vuokrattuihin tiloihin. Valtakatu 7 C 36 (2. krs). Sisäänkäynti sisäpihalta ja ulko-ovelta löytyy ovikello. Toivottavasti tapaamme siellä.
 
Koronan myötä alkoi uudenlainen toiminta ja sukututkimusseurat tekevät yhteistyötä ja tarjoavat jäsenilleen yhteisiä etäluentoja. Joistakin Satakunnan sukututkimusseura joutuu maksamaan jotain ja jotkut ovat ilmaisia. Näistä tulee tietoa tänne kotisivulle ja sähköpostitse, kun tiedämme niiden aikatauluja.
 
Maanantaina 15.5. klo 18 alkaen Juha Vuorelan luento, jossa Genoksen päätoimittaja OTT, FM Katja Tikan aiheena on Sukututkija punaisten lyhtyjen Helsingissä. Teams-linkki on tullut jäsenten sähköpostiin ja, jos et ole saanut, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). 
 
Tässä muistutus tämän kevään viimeisestä DNA-piirin tapaamisesta, ke 17.5. klo 17.00-19.00. Seuramme toimitilassa Valtakatu 7 C 36 (sisäpihan kautta sisäänkulku).
Tällä kertaa käsitellään ongelmatapauksia ja epäselvyyksiä.
Terveisin Kari Simelius ja Marjukka Sinisalo
 
Keski-Porin kirkko täyttää tänä vuonna 160-vuotta. Keskiviikkona 24.5. klo 16.50 on mahdollisuus osallistua opastettuun kierroksen Keski-Porin kirkossa sekä tutustua kirkon ympärillä oleviin muistomerkkeihin. VisitPorin välittämä opas tulee seuraksemme. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta ja ilmoittautuminen mielellään vastaamalla tähän sähköpostiin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Opastetun kierroksen hinta 4€ peritään kierroksen alkua odotettaessa. Ennen kierrosta kokoonnutaan pääovelle.

 

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

       

Seuran pj Marja Kaski, varapj Tuula Telin, sihteeri Erja Träskelin, rahastonhoit. Mika Ramstedt, arkisto ja jäsenasiat Hannele Palonen ja Sirpa Lehto, jäseniltojen kahvitus Tiina Lankinen.

T. seuran hallituksen puolesta

     Marja Kaski

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Pin It